Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde Oryantasyon Programı Düzenlendi
16-10-2014

Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye uyum sağlamlarını kolaylaştırmak ve fakültenin yapısı ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen programa öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda öğrencilere üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konularda bilgilendirildi. Öğretim Görevlileri öğrencilere üniversite yaşamı ile ilgili önemli mesajlar verirken, öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve bu süreyi gelecek için çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini aynı zamanda okula ve hızla adapte olup derslere katılmalarını ve şimdiden mezuniyet sonrasına hazırlanmaları gerekliliğini vurguladı.