Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu MYO Mezuniyet Töreni
05-07-2011



Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çorlu Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, Mühendislik Fakültesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Namık Kemal Üniversitesi olarak benimsediğimiz uluslararası düzeyde teknoloji üretimi vizyonu çerçevesinde, Çorlu Mühendislik Fakültemizin ve Yüksekokulumuzun laboratuvar imkânlarının geliştirilmesi, akademik kadronun zenginleştirilmesi ve yabancı dile önem atfedilmesi gibi konularda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnanıyorum ki 1300’e yakın sanayi tesisinin bulunduğu bölgemizde kurmuş olduğumuz ve yakın gelecekte kuracağımız teknoloji ve inovasyon merkezleri ile sadece bölge ve sanayisine değil Ülkemiz ekonomisini de önemli derecede katkılar yapacağız” dedi.

 Mezuniyet töreninde Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe,  Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, mezun öğrenciler adına Mühendislik Fakültesi birincisi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Altuğ Uğurlu ile MYO birincisi Pazarlama Programı öğrencisi İrem Tanrıkulu da birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Mühendislik Fakültesi birincisi Altuğ Uğurlu ile MYO birincisi İrem Tanrıkulu’nun mezuniyet kütüklerine isimliklerini çakması, topluca mezuniyet yemini okunması ve mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla tören sona erdi.





>