Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret
10-03-2020

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı ve kampüs gezdirildi.

Meslek Yüksekokulu yetkilileri tarafından geziye katılan 65 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversitemizin sunduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin içeriği hakkında kısa sunum yapıldı.

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.