Çorlu Meslek Yüksekokulu Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü Kutladı
19-03-2013



Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu (ÇMYO), Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümünü ÇMYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.

Törene ÇMYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Yusuf Kesler ve Öğr. Gör. Ahmet Erhan Akan, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan programda Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Şükriye Açıkelli günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Merve Gözlü tarafından Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirinin okunmasının ardından,Öğretim Elemanı Tevfik Şeker tarafından haritalar ve belgeler eşliğinde “Çanakkale Savaşı”anlatıldı.

Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü programı, Geleneksel El Sanatları Programı öğrencisi Furkan Tanrısundu şefliği ile öğrencilerden oluşan koronun  “Askeri-Kahramanlık Türküleri ve Marşlar”söylemesiyle devam etti.

Tören, Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin 43. Alay 1.Piyade Taburu 1. Bölük'ün 1917 yılındaki “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı ve Kuru Ekmekten” oluşan menüsünü öğrencilere dağıtmasıyla son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>