Çorlu Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
02-12-2020



Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleşti.

Online olarak gerçekleşen Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ ile akademik personel katıldı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ açılış konuşması yaparak Yüksekokulun genel durumu ile ilgili bilgi verdi. Müdür Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ aynı zamanda yüksekokulda bugüne kadar yapılan çalışmalardan ve planlanan faaliyetlerden bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Yönetim olarak geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden Üniversitemizi aldığımız noktadan daha ileriye bir bayrak değişimi ile götürmeye çalışıyoruz. Geldiğimiz gün itibariyle hedeflerimizi belirlemiştik bu hedefler doğrultusunda da emin adımlar ile ilerliyoruz. Bunlardan en önemlisi eğitim ve öğretimin daha kaliteli hale gelmesiydi. Kalite ve akreditasyona çok önem veriyoruz. Tüm personelimizin bu konuda tüm yöneticilerimize destek vermesi ve kalite ve akreditasyonu bir sorumluluk olarak görmesi gerekiyor. Her geçen gün başka faktörlerin çıktığı bir rekabet ortamındayız. Elbirliği ile Üniversitemizi en iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Üniversitemizin gelişerek büyümesi konusunda hepimiz aynı gemideyiz. Daha iyi bir üniversitenin mensubu olmak hepimizin tercih edeceği bir husus. Katkı sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi. 

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>