Çorlu KODER Mobil Uygulaması Lansmanı
13-10-2020

Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi nin ortak projesi “Çorlu’da Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikâyetlerinin İzlenebilirliğini Sağlamak Amacıyla (KODER) Mobil Uygulamasının Geliştirilmesi”, Belediye ve Fakültenin sunumu ve basın açıklaması ile tanıtılacak.

Çorlu halkı, Çorlu KODER Projesi ve Mobil Uygulaması ile tanışıyor. Lansman organizasyonu Çorlu Belediye Binası önünde 15 Ekim Perşembe günü saat 10:00 da yapılacaktır.

15-16 Ekim tarihlerinde Çorlu’da 2 noktada halkın sorularını cevaplamak ve bilgi alışverişi sağlamak amacıyla tanıtım standları kurulacaktır.

Proje ekibinde, Proje Koordinatörü Prof.Dr. Lokman Hakan TECER, Proje Yürütücüsü Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL, Proje Araştırmacı ekibinde Arş.Gör. Burak SEVİNÇ ve mobil uygulama geliştirilmesinde, sunucu uygulama ve önyüz geliştiriImesinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Muhammed Akyüzlü ve Hasan Özer görev almaktadır.

Afiş için tıklayınız