Çocuk Üniversitesi 2014 Yılı Kış Dönemi Açıldı
04-02-2014

Üniversitemiz Çocuk Üniversitesi 2014 Kış Dönemi gerçekleştirilen oryantasyon programı ile başladı.

Programın açılışında konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aysun Ünal,    “Çocuk Üniversitesi programı aracılığıyla Üniversitemiz ile Tekirdağ’daki öğrencilerimizi bir araya getirmek istiyoruz. Türkiye’de 8 çocuk üniversitesi etkin bir şekilde faaliyet gösteriyor. Üniversitemiz Çocuk Üniversitesi ile Tekirdağ ve Trakya bölgesine öncülük yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Keyifli ve güzel bir eğitim olmasını diliyorum.” dedi.

Çocuk Üniversitesi Koordinatörü Öğr. Gör. Kaan Demiroğlu Çocuk Üniversitesini tanıtarak, program hakkında bilgi verdi.

Açılış programının ardından çocuk üniversitesi öğrencileri düzenlenen oryantasyon ile üniversitemiz birimlilerini gezerek tanımaları sağlandı.