Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Elemanlarımız Tekirdağ Eğitim Şenliği’ne Jüri Üyesi Olarak Katıldılar
23-05-2024

2023-2024 eğitim-öğretim yılında ilimiz genelinde uygulanmakta olan yerel proje ve çalışmaların sergilendiği Tekirdağ Eğitim Şenliği, Çorlu Halk Eğitimi Merkezinde düzenlendi. Söz konusu projeler arasında yer alan "Okul Öncesi Yenilikçi Materyal Tasarımı Yarışması" kapsamında il genelinde görev yapmakta olan okul öncesi öğretmenleri tarafından okul öncesi eğitimde kullanılan materyallere ek olarak yenilikçi, özgün, işlevsel materyal ve etkinlikler sergilendi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanlarımız Doç.Dr. E.Seda KOÇ ile Öğr. Gör. Dr. İsmail EROL  yarışmada jüri üyesi olarak görev aldılar. Eğitim şenliğine sağlamış oldukları katkılardan dolayı kendilerine Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi sunuldu.