Çin Heyeti Rektörümüzü Ziyaret Etti
22-12-2011

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i Çin Halk Cumhuriyeti’ni temsil eden heyet ziyarette bulundular.

Ziyarete Hebei Bilim ve Teknoloji Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tang Shuyu, Hebei Bilim ve Teknoloji Derneği Halk Bilim Bölümü Müdür Yardımcısı Lu Song, Hebei Tarım Üniversitesi Bahçe Bitkileri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Liu Mengjun, Tangshan Bilim ve Teknoloji Derneği Başkanı Wang Baoxing, Qinhuangdao Bilim ve Teknoloji Başkan Yardımcısı Wang Liping ve Hebei Bilim ve Teknoloji Uluslararası Değişim ve Geliştirme Konseyi Müdürü Li Shuchen katılarak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımları Prof. Dr. Burhan Arslan, Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu’ndan tarımsal gelişmeler, verimli su tasarrufu teknolojisi ve damla sulama teknolojisi ile Türkiye ve Çin’de yaygın tarımsal teknikler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.