Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Üniversitemiz Rektörü’ne Nezaket Ziyareti
04-07-2013



Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çerkezköy Bölgesi'nde yer alan ticaret ve sanayi kuruluşları ile üniversitemiz arasında ileriye yönelik yapılması planlanan ikili işbirlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kurumlar arası ilişkilerinin güçlü olması gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, sanayici ile üniversitenin birlikte hareket edeceği bir ortam için çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’muzda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Tekstil Teknolojisi gibi bölümlerimizde sektörün önemli meslek alanlarına yönelik nitelikli mezunlar yetiştiriyoruz. Eğitim ile sanayinin iç içe ilerlemesiyle daha güçlü adımlar atılacaktır” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise her zaman eğitime önem verdiklerini vurgulayarak, ileriye yönelik planlarda birlikte hareket edileceğini söyledi.

Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli de bulundu.

Namık Kemal Üniversitesi0




>