Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na Yeni Kütüphane
24-12-2015



Çerkezköy’ün büyük sanayi kuruluşlarından biri olan TEVER MDF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tever’in katkılarıyla, Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde oluşturulan kütüphane Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımıyla gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna yeni kazandırılan kütüphanenin açılış töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, duyarlılığından dolayı Tever’e teşekkür etti

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen açılış törenine Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, FBE Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Levent Coşkuntuna, Çerkezköy MYO Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı ile Ali Maralcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, TEVERPAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tever, KYK Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Şerif Özalp ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış öncesi okula gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrenciler ile beraber kantinde çay içti. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen ve uzun süre sohbet eden Rektör Şimşek, dilek ve önerileri not aldı.

Açılış öncesi protokol mensupları kütüphane önünde hazır bulunurken, kurdele öncesi konuşmalar yapıldı. İlk olarak söz alan Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, kütüphanenin olmazsa olmaz olduğunu vurguladı. Rektör Şimşek, “Kütüphanenin yapımını üstlenen ve ciddi anlamda en büyük paya sahip olan TEVERPAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tever’e teşekkür ediyoruz. Kütüphane elzem olan bir ihtiyaç ve inşallah öğrencilerimiz bu donanımlı kütüphaneden en iyi şekilde istifade edeceklerdir.” dedi.

Rektör’ün ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, “İhtiyaç olduğunu duyduğumda aklıma ilk gelen isim Ahmet Tever oldu. Sağolsun hemen üstlendi ve kısa zamanda örnek kütüphane oluşturuldu. Rektörümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Kütüphanede bulunan tüm bilgisayarları tedarik ettiler. Öğrencilerimize düşen ise bu güzel alandan en iyi şekilde istifade etmektir.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından kütüphanesinin açılışı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından konuşan Rektör Osman Şimşek, kütüphanenin isminin TEVERPAN kütüphanesi olması için senato onayının beklediklerini ifade ederek, en kısa sürede kütüphane kapısında TEVERPAN kütüphanesi yazılacağını söyledi.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>