Çerkezköy MYO’dan Lojistikte Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü
15-11-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (MYO) ile CEVA Lojistik Ltd. Şti. firması arasında “Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Protokole Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN üniversitemiz adına imza atarken, firma adına ise imzayı İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel BAŞTÜRK attı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Çerkezköy  MYO Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN, Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Çerkezköy MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan YILMAZ ve Lojistik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selin BAHAR BENGİ ile firmanın Avrupa Bölge Yönetimi yer aldı.

Firma temsilcisi Yüksel BAŞTÜRK, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunurken, deneyimin istihdam aşamasında insan kaynakları açısından önemine değinerek bu protokol sayesinde mezuniyetten önce öğrencilerin bu deneyime sahip olacaklarına inandığını belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de yapılan işbirliği ile işbaşında eğitim, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla öğrencilerimize işletmelerinde iş yerinde staj imkânı tanıdıkları için firma temsilcilerine teşekkür ederek, imzalanan protokolden dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>