Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Tecrübelerini Üniversite Öğrencileri İle Paylaşıyor
28-10-2013

Bünyesinde kadrolu 14 akademisyen bulunduran Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, bu akademik kadrosunu, alanlarında uzman öğretim görevlileriyle daha da güçlendiriyor. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, tecrübelerini Halkla İlişkiler Programı öğrencileriyle paylaşacak.

Aynı zamanda Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansı da bulunan Kaymakam Kubilay, Halkla İlişkiler Programı ve Tanıtım öğrencilerine ‘İnsan Kaynakları’ dersi verecek.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş “Okulumuz bünyesinde, kadrolu 14 akademisyen arkadaşımız bulunuyor. Ancak, ihtiyaç hissedilen alanlarda, ilçemizdeki uzmanlardan ve Namık Kemal Üniversitesi’nin diğer akademisyenlerinden de yararlanıyoruz. Çerkezköy Kaymakamımız da, mesai saatlerinin dışında olmak kaydıyla okulumuzda ders vermekten mutluluk duyacağını söyledi. Bu dönem haftada bir kez, öğrencilerimiz ile derste bir araya gelecek.” Bilgisini verdi.