Çarşamba Toplantılarında Küresel Ölçekte Proje Yönetiminin Gelişimi: Türkiye ye Yansımaları Tartışıldı
23-11-2011

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Çarşamba Toplantıları, Rektörlük Konferans Salonu’nda “Küresel Ölçekte Proje Yönetimin Gelişimi: Türkiye’ye Yansımaları” konulu sunumla gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Tekirdağ Vali Yardımcısı Doç. Dr. Turan Çuhadar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Çarşamba Toplantılarında projenin önemime ve gelişimine değinen Tekirdağ Vali Yardımcısı Doç. Dr. Turan Çuhadar “Küresel Ölçekte Proje Yönetimin Gelişimi: Türkiye’ye Yansımaları” adlı sunumunda, proje mantığının bilimsel temelleri (GANTT, PERT, CPM) üzerinde durarak, bir olgu olarak küreselleşmede proje yönetiminin gelişimini ve Türkiye’ye yansımalarını anlattı.

Sunumun ardından Çarşamba Toplantıları, karşılıklı soru-cevap şeklinde sona erdi.