Çarşamba Toplantılarında AB Ülkelerinde Tekstil Ticaretinin Seyri Tartışıldı
08-12-2011



     Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Çarşamba Toplantıları, Rektörlük Konferans Salonu’nda “AB Ülkelerinde Tekstil Ticaretinin Seyri” konulu sunumla gerçekleştirildi.

   Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, ZORLUTEKS Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Perde Pazarlama Müdürü A. Murat Sağdıç, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

   Çarşamba Toplantılarında ZORLUTEKS Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Perde Pazarlama Müdürü A. Murat Sağdıç “AB Ülkelerinde Tekstil Ticaretinin Seyri” adlı konuşmasında, AB ülkelerine yapılan tekstil ihracatının zorluklarını, AB ülkelerinin beklentilerini ve ZORLUTEKS’in tekstil ürünlerini (özellikle perde) ihraç ederken izlediği stratejiden bahsetti.

   Çarşamba Toplantıları, karşılıklı soru-cevap şeklinde sona erdi ve günün anısına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, ZORLUTEKS Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Perde Pazarlama Müdürü A. Murat Sağdıç’a plaket verdi.




>