Ziraat Odası’ndan Ziyaret
15-05-2019



Süleymanpaşa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İmdat SAYGI, Süleymanpaşa Ziraat Odası Meclis Başkanı Günal DEVECİ, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif BAYKUT ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İmdat SAYGI ve beraberindekiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin tüm fakülte, yüksekokul ve hastanesi ile olduğu kadar köklü Ziraat Fakültesi ile bölgenin ve ülkenin tarım ve hayvancılığı için yaptığı bilimsel katkıları takip ve takdir ettiklerini belirterek Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Tarım ve hayvancılığın öneminin her geçen gün daha çok ortaya çıktığı günümüzde Ziraat Fakültesi başta olmak üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin millete karşı sorumluluğu artmaktadır. Sektöre yönelik yerlilik ve millileşme üzerine yaptığımız girişimler ve verimlilik artırıcı bilimsel çalışmalar bilinmektedir. Üniversitemizin Ziraat Çiftlik, Hayvan Hastanesi ve Naip’teki ZİRAATbiyotek tesisi de bu projeler ile faaliyetlerin en başındadır. Hayırlısıyla buralarda hem şehre, hem bölgeye, hem de ülkemize fayda üreteceğiz” şeklinde konuştu.

 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>