Ziraat Fakültesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
27-08-2019



Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliğine atanan Prof. Dr. Sezen ARAT, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’ndan görevi devraldı.

Devir teslim töreninde Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER ile Ziraat Fakültesi akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER dokuz yılı aşan bir sürede Ziraat Fakültesi Dekanlık görevini başarı ile yürüten Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’na emekleri ve üstün gayretinden dolayı teşekkür ederek, Prof. Dr. Sezen ARAT’a yeni görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, “2010 tarihinde atandığım Üniversitemizin en köklü fakültelerinden olan Ziraat Fakültesi Dekanlığım sürecinde mevcut imkânlarla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörlerime, Rektörlük yönetici ve çalışanlarına, Fakültemiz kıymetli akademik ve idari mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar, sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar diler, sevgi ve saygılarımı arz ederim.” ifadelerini kullandı.

Dokuz yıl boyunca Ziraat Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, dekanlık mührünü Ziraat Fakültesi Dekan Vekili olarak atanan Prof. Dr. Sezen ARAT’a teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sezen ARAT konuşmalarında “2012 yılında Fakültede göreve başladığından bu yana Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun başarılı yöneticiliğine tanık olduğunu ve bu süre içerisinde Fakültenin nasıl bir gelişim gösterdiğini izlediğini, kendisinden edindiği tecrübe ile Fakülteyi daha da ilerilere götürmek için çalışacaklarını” ifade ettiler.

Toplantı sonunda  katılımcılar Prof. Dr. Sezen ARAT’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>