Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden proje yürütücüsü Berfin ÇEKİN, proje üyeleri İrem Sıla YAĞBASAN ve Enes PAMUK’un Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ’nin danışmanlığında hazırlamış olduğu "Çekirge Tozu ile Zenginleştirilmiş Ev Tipi Makarna Üretimi “ başlıklı proje ile 4. sınıf öğrencilerinden Ezgi Dilan ASLAN, Şeyma ÇALIŞKAN, Eda Nur ERGEN ve Zülal KAYMAK'ın Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ’ün danışmanlığında hazırladığı "Glutensiz, Diyabetik ve Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Yaprak Galeta Üretimi" başlıklı proje, “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alındı.
Öğretim Üyelerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemiz Kapalı Spor Kompleksi Sorumlusu Antrenör Nihal ATA'nın babası Mehmet ERGÜL vefat etmiştir. Cenazesi 25.04.2024 Perşembe (bu...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Link için tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Kadir SEVİNÇ vefat etmiştir. Cenazesi 24.04.2024 Çarşamba (bugün) öğle namazına müteakip İst...