Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden proje yürütücüsü Berfin ÇEKİN, proje üyeleri İrem Sıla YAĞBASAN ve Enes PAMUK’un Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ’nin danışmanlığında hazırlamış olduğu "Çekirge Tozu ile Zenginleştirilmiş Ev Tipi Makarna Üretimi “ başlıklı proje ile 4. sınıf öğrencilerinden Ezgi Dilan ASLAN, Şeyma ÇALIŞKAN, Eda Nur ERGEN ve Zülal KAYMAK'ın Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ’ün danışmanlığında hazırladığı "Glutensiz, Diyabetik ve Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Yaprak Galeta Üretimi" başlıklı proje, “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alındı.
Öğretim Üyelerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizin öğretim elemanlarının Akademik Teşvik Ödeneği 2024 yılına ait bilimsel çalışmalarını içeren başvuruları Akademik Teşvik Düzenleme, D...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet M...
TIKLAYINIZ ...
Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız. NOT: Bu duyuru resmi tebligat niteliğinde olup ayrıca adaylara giriş sınav...