Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğinden (ZİDEK) Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
13-12-2022

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK), kurumsal ziyaretleri kapsamında Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sezen ARAT, ZİDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Canan F. ABAY ve Takım Eş Başkanı Prof. Dr. İsmail KARACA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Prof. Dr. Canan F. ABAY ve Prof. Dr. İsmail KARACA’ya, Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.