Ziraat Bankası’ndan Üniversitemize Ziyaret
01-03-2019

Ziraat Bankası Edirne Bölge Yöneticisi Kemalettin BAYAT ve Ziraat Bankası Hürriyet Mahallesi Şube Müdürü Ersin MÜSTECEP, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kemalettin BAYAT ve Ersin MÜSTECEP, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye katkılarını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, çabalarının yalnız eğitim değil, bölgeye katkı sunan bir Üniversite yaratmak için olduğunu belirtti.