Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programı Değerlendirme Takımından Rektörümüze Veda Ziyareti
01-12-2022

Üniversitemiz 2022 Yılı Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Kurumsal Akreditasyon Programı Değerlendirme Takımı Başkanı Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun EYİDOĞAN ile Değerlendirme Takımı Üyeleri Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmiye Funda COŞKUN, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esvet AKBAŞ, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tolga DİNÇER, İstanbul Bilgi Üniversitesi Enstitü Sekreteri Demet GÜRKAN ve İstanbul Medipol Üniversitesi Öğrencisi Ahmet Kayhan KORKUSUZ, iki gün süren kurum içi görüşme ve saha ziyaretlerini tamamlayarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, kurumsal akreditasyon programı değerlendirme süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarından dolayı Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Kurumsal Akreditasyon Programı Değerlendirme Takımına teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kurumsal Akreditasyon Programı Değerlendirme Takımına, Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.