YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’ndan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
02-03-2016



Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Üniversitemizde “Akademik Hayatta Kadın” konulu seminer vermek üzere bulunan YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, komisyon üyeleri Prof. Dr. Gülriz Uygur ile Gazeteci Yazar Safure Cantürk, seminer öncesi Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, kısa sürede birçok çalışma ve başarıya imza atan Üniversitemizi, bulunduğu bölgeye ve ülkemize kazandırdığı bilimsel, kültürel ve sosyal katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ise konuşmasında “Üniversitemiz, kadınları ve Tekirdağlı kadınlarla elele vererek, gönüllülük esasına dayalı sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedirler. Bu çalışmalar yalnızca kentimizde değil, tüm Trakya Bölgesi’nde geniş yankı bulmaktadır. Bu özel günde davetimizi kırmayan YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu’na teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Namık Kemal Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Emine Yılmaz ve Öğr.Gör.Funda Er Ülker de bulundu.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek,  komisyon üyelerine Üniversitemizi gezdirdi. Üniversitemizin kampüsünü ve imkânlarını yerinde görme fırsatı bulan YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, “Tekirdağ’a böyle güzel bir üniversite kazandırmalarından dolayı dolayı Rektör Şimşek’i kutladı. 

Namık Kemal Üniversitesi0




>