Yrd.Doç.Dr. Mehmet Şükrü Yıldırım Anısına Fidan Dikimi Gerçekleştirildi
05-05-2014

Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi yerleşkesinde, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi iken 2013 yılı Nisan ayında görevi başında vefat eden Yrd.Doç.Dr. Mehmet Şükrü Yıldırım  anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Çevre Topluluğunun organize ettiği “Fidan dikimi” etkinliğine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özer Göktepe, Merhum Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mehmet Şükrü Yıldırım’ın ailesi, öğretim görevlileri, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Toplam 350 adet fidanın dikildiği etkinlik sonrası, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özer Göktepe ve merhum Şükrü Yıldırım’ın ailesi kurdele keserek fidanlığın açılışını gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmalarda merhum öğretim üyesi Mehmet Şükrü Yıldırım rahmetle anılırken, Çevre Topluluğu öğrencilerini, arsa temininde ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkılarından dolayı Prof. Dr. Bülent Eker'i kutladı.

Fidan dikimi ve açılış töreninin ardından misafirlere Çorlu Mühendislik Fakültesi Binasında ikram yapıldı.