Yemekhanelerimizde Kartlı Sisteme Geçiş
25-10-2011

Yemekhanelerimizde hizmet akış hızı ve sağlıklı veri analizi sağlamak amacıyla yapılan planlama doğrultusunda, önce öğrenci yemekhanesine başlanan kartlı otomasyon sistemi şimdide, Akademik ve idari personel yemekhanesinde 1 Kasım 2011 tarihinden itibaren uygulamaya geçilecektir.

Bu maksatla öğrenci yemekhanesinin ikinci katında bulunan kart dolum ünitesinden (Akademik ve İdari personel için ayrılan özel bölümden)  yemek kartlarına istenilen tutarda yükleme yapılabilecektir.

Yemekhanelerimizde daha öncesinde olduğu gibi fiş satış yerlerinde tedrici geçişi sağlamak amacıyla fiş satış işlemi devam edecektir.

Akademik ve İdari personelimiz misafirleri için kendi yemek kartlarından (aynı gün içerisinde) birinci kart okutmasında normal ücret tahsil edilecek, ikinci ve sonrasındaki geçişlerde sistem otomatik olarak misafir ücreti tahsil edecektir.

Ayrıca; kart dolum ünitelerinden misafir kart temin edilerek bu hizmetten de yararlanılabilecektir.