Yaratıcı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
22-12-2015

Üniversitemizde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde “Yaratıcı Girişimcilik Eğitimi” düzenlendi.

Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından verilen eğitim 2 gün sürdü. Eğitimde yaratıcı girişimi başarılı bir şekilde harekete geçirme, yaratıcı girişim için yolumuzu nasıl çizeriz?, girişimimizin çalışır hale gelmesi için neler yapmamız gerekir? ve müşteri ile temas ve sektörde hayatta kalma konuları üzerinde duruldu. Teorik ve uygulamalı derslerin verildiği eğitim sonucunda ön lisans, lisans ve yüksek lisans düzeyinde 40 öğrencimiz katılım belgesi almaya hak kazandı.

Eğitim, yaratıcı ve yenilikçi sektörlerde iş fikirlerinin hayata geçirilmesi anlamında önemli deneyimleri de öğrencilerimize sunmuştur.