Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Konuşma Kulübü
26-11-2014

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 02 Aralık 2014 Salı gününden itibaren İngilizce Konuşma Kulübü etkinliği başlatılacaktır.

Etkinlik günü ve saatleri:

Her hafta Salı günü, 17.30 – 18.30 saatleri arasında yapılacaktır.

İngilizce  Konuşma Kulübü Üniversitemiz akademik, idari personeli ve öğrencilerine yönelik olup, katılım ücretsizdir.

·    Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

.  Katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğini arayarak isimlerini ve irtibat telefonlarını belirterek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

. Başvuru son günü 28.11.2014 tarihi mesai bitimi olup, bu tarihten sonra kayıt alınmayacaktır.

Kayıt irtibat telefonu: 250 30 00

İngilizce Konuşma Kulübü Dersleri; Merkezi Derslikler Binası Yabancı Diller Yüksekokulu derslikleri B 405  nolu derslikte yapılacaktır.

*Konu ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.