Yabancı Diller Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni
30-07-2019



Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Dr. Harun GÖÇERLER, düzenlenen devir teslim töreni ile Dr. Öğr. Üyesi Şahbender ÇORAKLI’ dan görevi devraldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu’ nda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, birimlerimizin yöneticileri, yüksekokulun akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, “Öncelikle Dr. Öğr. Üyesi Şahbender ÇORAKLI’ ya teşekkür ediyorum, dört yıldan fazla Yabancı Diller Yüksekokulunda Müdürlük görevini yürüterek Yüksekokulumuza katkı sağladı. Öğr. Gör. Dr. Harun GÖÇERLER’ e de yeni görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Şahbender ÇORAKLI, “Yabancı Diller Yüksekokulundaki tüm meslektaşlarımla ve personelle çalışmak benim için büyük bir keyifti. Müdürlük görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Öğr. Gör. Dr. Harun GÖÇERLER’ e görevinde başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.

Öğr. Gör. Dr. Harun GÖÇERLER, “Öncelikle bu görevi layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Dr. Öğr. Üyesi Şahbender ÇORAKLI’ dan bu görevi devralmak ayrıca gurur verici benim için. Müdürlük görevim boyunca tüm meslektaşlarıma ve personele kapım açık olacak ve her zaman yardımcı olacağıma söz veriyorum. Birlikte daha güzel işler yapmayı umuyorum” dedi.

Dört yıldan fazla Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan ÇORAKLI, müdürlük mührünü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Öğr. Gör. Dr. Harun GÖÇERLER’ e teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>