Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
13-10-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk akademik kurul toplantısı Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Harun GÖÇERLER’in başkanlığında akademik personel de hazır bulundu.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Harun GÖÇERLER’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  pandemi süreci, bu dönemde alınan tedbirler, uzaktan eğitim süreci, bölümler ve doluluk oranları hakkında bilgiler verildi.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında akademisyenlerin 2020-2021 eğitim öğretim yılını kutlayarak kendilerine başarılar diledi. Rektör ŞAHİN, “Akademik kurul toplantıları, hepimizin bir araya gelip kurum içinde yürütülmekte olan ve planlanan akademik faaliyetlerin, yapılan ve yapılamayanların konuşulduğu önemli toplantılardır. Yabancı Diller Yüksekokulumuzun yaptığı çalışmalarla ve siz değerli akademisyenlerimizin desteği ve öz verisiyle daha da başarılı olacağına inancım tamdır” sözlerini kaydetti.

Genel bir dönem değerlendirmesi ve önerilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>