YEVDES Projesi – Ar-Ge Başvuru Çağrısı
19-02-2020

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının nihai faydalanıcısı olduğu Avrupa Birliği tarafından finanse edilen IPA 2015 TR2015/EN/07/A1-02/001 Belediyeler ve Üniversiteler için “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES)” kapsamında tanımlanan 4 farklı bileşenlerden Ar-Ge Destek Bileşeni (Bileşen-4) ile üniversitelere/meslek liselerine/teknik liselere yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında Ar-Ge desteği sağlanması amaçlanmaktadır.

Söz konusu destek programı kapsamına giren konu başlıkları, başvuru sürecine ilişkin genel kurallar ile destek alacak proje ve grupların belirlenmesinde kullanılacak değerlendirme kriterleri Ek-1'de verilen başvuru kılavuzunda açıklanmaktadır. Başvurular 24/02/2020 – 25/03/2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

İlgili yazı için tıklayınız.