Veteriner Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi
06-10-2022



Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurullah ÖZDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Eray AKTUĞ, fakülte öğretim elemanları, idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı ve Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, katılan öğrencilere Fakültenin genel bir tanıtımını yaparak, özellikle Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Üniversite ve Trakya Bölgesi için taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eray AKTUĞ ise, öncelikle Fakültenin akademik ve idari personelini tanıtarak, işleyiş yapısından ve kurumsal hedeflerinden bahsetti. Öğrencilerin alacağı eğitimin içeriğine de değinen AKTUĞ, Temel Bilimler, Klinik Öncesi Bilimler, Klinik Bilimler, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi ve Zootekni ve Hayvan Besleme bölümleri ve ilgili anabilim dallarına ait laboratuvarlara ilişkin detaylı bilgiler verdi.

Program soru-cevap bölümüyle sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>