Veteriner Fakültesi Kariyer Günü
06-05-2019

Veteriner Fakültesi tarafından öğrencilerin kariyer planlarına ışık tutmak ve onların firmaları yakından tanımasını sağlamak amacıyla “Kariyer Günü” düzenlendi.

“Kariyer Günü” etkinliği Veteriner Fakültesi öğrencileri ile sektörün önde gelen isimlerini bir araya Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salon’unda bir araya getirdi.

Program öncesi konuşan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel DİNÇ, öğrencilerin sektöre yönelik sorularını cevaplayabilmeleri için düzenlenen bu etkinliğin verimli geçmesini dileyerek düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Vetaş Firması Kıdemli Ürün Müdürü Vet. Hek. İrem DİNDAR, firma ile ilgili bilgiler vererek, öğrencilerle mesleki tecrübe ve bilgilerini paylaştı.