V. Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü: Trakya’nın Geleceği Sempozyumu
11-05-2022

Trakya Üniversiteler Birliği koordinatörlüğünde, birliğin 10. yıl etkinlikleri kapsamında 12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde “V. Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Rolü: Trakya’nın Geleceği Sempozyumu” düzenlenecektir.

Kongre sunumları çevrim içi (online) olarak gerçekleştirilecek olup katılım ücretsizdir. Sempozyum katılım belgeleri elektronik ortamda iletilecektir.

Yayın olanakları:

• Sempozyumda sunulan tüm bildirilerin özetleri sempozyum kitapçığı elektronik ortamında ISBN'li olarak basılacaktır.
  • Hakem sürecini talep eden ve hakem sürecinden geçen yayınlar ÇOMÜ Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi 2022 yılı Aralık ayı özel sayısında makale olarak yayınlanacaktır.
  • Yazarların tam metin bildiri kitapçığında basımı talep etmeleri halinde, ilgili yayınları elektronik ortamdaki sempozyum kitapçığında ISBN'li olarak basılacaktır.

Sempozyuma bildiri özeti gönderimi için son tarih 15 Nisan 2022'dir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Oturum Linkleri Bağlantı Adresi: