Uygulamalı Kariyer Planlama Çalıştayı ve Semineri
30-10-2017

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülmekte olan “Trakya Kariyer Projesi” kapsamında Rektörlük Konferans Salonunda “Uygulamalı Kariyer Planlama Çalıştayı ve Semineri” düzenlendi.

Uygulamalı Kariyer Planlama Çalıştayında Kariyer Danışmanı ve Eğitmeni Nur Erdem Özeren ve Prof. Dr. Erhan Erkut öğrencilere kariyerlerini planlama üzerine seminer verdi.

Nur Erdem Özeren,  gençlerin gelecekleri için doğru kararlar almaları ve kariyer hayatlarında başarılı olmaları konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Prof. Dr. Erhan Erkut  ise üniversite seçiminin yanında genel olarak üniversitelerden, üniversitelerin gençlere ne verdiğinden ve en önemlisi lise öğrencilerinin kendilerini geliştirmeleri için nelere odaklanmaları gerektiğinin üzerinde durdu.