Usta Sanatçılar Üniversitemizde Anıldı
17-04-2013

Üniversitemiz Müzik Topluluğu düzenlediği  “Ustalara Saygı Konseri” ile kaybettiğimiz sanatçıları andı.

Tekirdağlı sanatçıların da katkılarıyla Piramit Salonda düzenlenen konsere, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi Halk Müziği Grubu, Tekirdağ Valiliği Roman Müzik Topluluğu, Grup Seyyah, Grup Handikap ve Grup Yüzsüz konserde Zeki Müren, Münir Selçuk, Müslüm Gürses, Tanju Okan, Cem Karaca, Barış Manço, Neşet Ertaş yaşamını yitirmiş sanatçıların ölümsüz eserlerini icra etti.

Usta Sanatçılara vefa örneği gösterilen konsere katkılarından dolayı gruplara teşekkür plaketi takdim edildi.