Uluslararası Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
16-10-2017

Üniversitemizdeki Uluslararası öğrencilerin dilek ve önerilerini dinlemek, aynı zamanda yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerin uyum sürecini hızlandırmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programı Rektörlük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Öğr. Gör. Nihan Öksüz Narinç bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Narinç, üniversitemizin tarihi geçmişi, düzenlenen ücretsiz kurslar, öğrenci toplulukları ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi verirken 33 farklı ülkeden 531 uluslararası öğrenciyi bünyesinde barındıran Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler ile sık sık toplantılar gerçekleştirildiğini kaydetti.

Daha sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü İl Göç Uzman Yardımcısı Hamza Demir gerçekleştirdiği sunumu ile uluslararası öğrencilerle bilgi paylaşımında bulundu.

Uluslararası öğrenciler de dilek ve önerilerini iletebilmeleri için toplantılar düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.