Uluslararası Öğrenci Danışmanından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
20-06-2019

Uluslararası Öğrenci Danışmanı Azerbaycanlı Pervez İSMAİL ve Pusula Gazetesi sahibi Özkan DİKMEN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör ŞAHİN, eğitimde küresel rekabetin ve uluslararasılaşmanın önemini benimseyen, dünya insanlığı için eğitim, bilim, barış ve dostluk merkezi olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin projeleri kapsamında uluslararası öğrenci sayısının arttırılacağını kaydetti.

Pervez İSMAİL ve Özkan DİKMEN de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye gerçekleştirdiği katkının yanı sıra uluslararası öğrencilere yönelik planlanan projeleri    takdir ettiklerini ifade etti.

Pervez İSMAİL, Rektör ŞAHİN’e günün anısına üzerinde Azerbaycan’ın milli enstrümanı tar ve Türklerin milli çalgıları olan kemane ve kaval bulunan yöresel maket takdiminde bulundu.