Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreterinden Ziyaret
18-09-2020



Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri ve Eski Kazakistan Kültür Bakanı Büyükelçi Prof. Düsen KASEİNOV ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kâmil TIRPANCI ile Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükelçi KASEİNOV, "Hepimizin zenginliklerini, kültürünü, sanatını tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu yüzden kardeş Türk halklarını çok önemsiyor, iş birliklerine değer veriyoruz” dedi ve TÜRKSOY çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Türk Dünyasını çok önemsediklerini belirtti ve bu manadaki Uluslararası iş birliklerine açık olduklarını söyledi. Rektör ŞAHİN, “Üniversitemizde okuyan Kazakistan ve Türk Cumhuriyetlerinden gelmiş öğrencilerimizin memnuniyetleri için çalışıyoruz. Onların da diğer öğrencilerimiz gibi evlerinde hissetmeleri için eğitim öğretim-ortamı en iyi şekilde oluşturuyoruz. Üniversitemize gösterdikleri yoğun ilgi bizleri memnun etmektedir” dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>