Uluslararası Bahar Şenliği Muhteşem Konserlerle Devam Ediyor
23-05-2013

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Bahar Şenliği 2. Gününde tiyatro gösterileri, amatör grup performansları, halk oyunları ve dans ekiplerinin gösterileri, spor müsabakaları ve öğrenci topluluklarımızın stantlarda düzenledikleri etkinliklerle devam ediyor

Piramit Salon’da düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösteren öğrencilerimiz, Üniversitemiz Şarköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin “Artiz Mektebi” tiyatro gösterisi, Trakya Üniversitesi Senfoni Orkestrası Konseri, Rektörlük Konferans Salonu’nda Matematik Topluluğu tarafından düzenlenen “Sayılarla Yaşamak” konulu konferans, masa tenisi turnuvası, amatör grup performansları, halk oyunları gösterileri, konserler ve topluluklarımızın stantlarında düzenledikleri etkinliklerle Bahar Şenliğinin coşkusunu hep birlikte yaşıyorlar.

Yerel Sanatçımız Nijat da Uluslararası Bahar Şenliklerinin 2. gününde sevenleri ile bir araya geldi.  Nijat’ın ardından sahneye çıkan Şarkıcı Gökçe’ye hayranlarının ilgisi yoğun oldu.

Gökçe ile dinleyiciler konserde şarkıları hep birlikte seslendirerek konserin daha da şenlenmesini sağladılar.

Konserin ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay,  Gökçe’nin güzel konseri için günün anısına hediye takdim etti.