Uluslararası Bahar Şenliği Muhteşem Konserle Sona Erdi
24-05-2013

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve gün boyu çeşitli aktiviteler ile devam eden Uluslararası Bahar Şenliği, Murat Dalkılıç’ın muhteşem konseri ile sona erdi.

Şenliklerin son gününde sahneye çıkan Murat Dalkılıç, sahne performansı ve dansçılarla gerçekleştirdiği muhteşem gösterileri ile öğrencilerimize unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Dalkılıç, "Teslim Oldum", "Merhaba Merhaba", "Bir Hayli", "Yalan Dünya" ve Zeynep Bastık'la düet yaparak söylediği "Lüzumsuz Savaş" adlı parçaları hayranları ile birlikte söyledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, konser sonunda ünlü sanatçı Dalkılıç'a, sınav öncesi öğrencilere yaşattığı bu güzel gece için teşekkür ederek gecenin anısına Üniversitemiz tabağı takdim etti.

Dalkılıç da gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek,  “Yaklaşan sınavlar öncesi öğrencilere başarılar diliyorum. Mezun olacak öğrencileri de kutluyorum” dedi.