Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulundan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
12-02-2019

Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (TEPDAD) üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Dr. Behnan ALPER, Dr. Yeşim ŞENOL, Dr. Ayşen KOŞAN, Dr. Gamze ÇAN, Dr. Duygu FINDIK ve Dr. Fırat OKTA yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken TEPDAD Üyeleri, yeni görevinden ötürü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ülkemize sağlık hizmeti verecek olan doktorlarımızı yetiştiren Tıp Fakültemizin akreditasyonunu önemsediğini vurguladı.  Rektör ŞAHİN, Uluslararası sağlık turizmi için sahip olmayı arzu ettiğimiz uluslararası akreditasyon sürecinin gelecekte çok daha verimli ve mutlu bir nesil yaratılmasının şartı olduğunu kaydetti.