Tıp Fakültesinde Oryantasyon Programı
18-09-2013

Üniversitemiz Tıp Fakültesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Erdoğan, üniversitenin genel yapısı, üniversitemizin sunduğu olanaklar, sosyal imkânlar, fakültenin genel yapısı, yönetmelikler, idari ve akademik konularda öğrencileri bilgilendirdi.

Tıp Fakültesi Anfi 1’deki toplantıya öğrenci doktorların ilgisi büyük oldu. Yeni kayıt yaptıran öğrenciler, bir araya gelerek birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Programa katılan öğrenciler Üniversitemizi tercih etmelerinin kendileri için büyük şans olduğunu söylediler.

Program, öğrencilerin Prof. Dr. Hasan Erdaoğan’a soru sormasının ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.