Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
22-01-2021



Üniversitemiz Tıp Fakültesi 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ile akademik personel katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof.Dr. Burçin NALBANTOĞLU Tıp Fakültesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda geçtiğimiz akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik ve idari durumu gösteren bilgiler paylaşılarak yapılması planlanan çalışmalardan bahsedildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN “Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağlayan ve emeğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek Tıp Fakültesi’nin genel durumu ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Öncelikle bu zor günlerde başta sağlık çalışanları olmak üzere şehit olan sağlıkçılarımıza ve hayatlarını kaybedenlere Rabbimden rahmet diliyorum. Hastalarımıza da acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.  İnşallah bu zor günleri elbirliği ile atlatacağız.” sözleri ile başladı.

Tıp Fakültesi’nde gerçekten özveri ile çalışan, zor şartlarda görev yapan siz değerli hocalarıma bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Tıp Fakültemiz gerçekten bölgede en iyi hizmet veren hastanelerimizden bir tanesidir. Ancak daha da iyi olmalıyız ve bunu hep birlikte başaracağımızdan eminim. Biliyorsunuz ki Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yerel dinamiklerin, kültürel ve doğal zenginliklerin olduğu merkezi bir yerde konumlanmıştır. Bu zenginliklerin kıymetini bilerek, zenginliklerden yararlanarak üniversitemizi daha da ileriye götürmeliyiz diye düşünüyorum. Üniversite olarak İhtisaslaşmamız en önemli kriterlerdendir, bununla ilgili araştırmalarımıza hız vermeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile fakülte öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile devam etti.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>