TİM İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Mentörlük Programları Bilgilendirme Toplantısı Tekirdağ NKÜ’de Yapıldı Yeni



Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İnovasyon (İnoSuit) ve Sürdürülebilirlik (ECOTIM) Mentörlük Programları Bilgilendirme Toplantısı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde yapıldı.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, Teknik Bilimler MYO Müdürü Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Tekirdağ NKÜ Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış KOCABIYIK, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve Üniversite Sanayi İş Birliği (ÜSİ) Patent ve Lisans Destek Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT, akademik ve idari personel katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Youtube Kanalı NKÜ TV’den de canlı yayınlanan programda İnoSuit ve ECOTİM Strateji Akademik Koordinatörü Dr. Merih PASİN, İnoSuit ve ECOTİM Akademik Koordinatörü Dr. Mehmet AYDIN, ECOTİM Akademik Koordinatörü Dr. Ceyda OVACI ve İnoSuit Akademik Koordinatörü Dr. Serkan ALTUNTAŞ İnoSuit ve ECOTİM Programlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantı, soru-cevap oturumuyla sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5

Haberler & Duyurular
Arşiv



>