Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol 2. Lig Grup Müsabakaları Açılış Maçlarıyla Başladı
10-12-2013

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Basketbol 2. Lig Grup müsabakaları Üniversitemiz Spor Kompleksinde başladı.

Turnuvanın Açılışında konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek " Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor olmak çok güzel,turnuvaya katılan bütün sporcu arkadaşlarımı kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Haberler & Duyurular
Arşiv