Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
27-09-2021

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik KESKİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik KESKİN, Veteriner Fakültesi ve Ziraat Fakültesi’ni bünyesinde bulunduran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları, başta bölgemiz olmak üzere ülkemizin süt üretimine katkısından dolayı takip ve takdir ettiklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke tarımına ve hayvancılığına bilimsel katkı sunan Üniversitemizin tüm üretici ve yetiştiricilere yönelik olarak bu hizmeti amaçladığını söyledi.