Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
04-01-2019

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik KESKİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken Tevfik KESKİN ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Tevfik KESKİN, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği'nin kuruluşu, amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Veteriner Fakültesi ve Ziraat Fakültesi’ni bünyesinde bulunduran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaların başta bölgemiz olmak üzere ülkemizin süt üretimine katkısından dolayı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür etti.