Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik KESKİN’den Ziyaret
21-09-2022

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik KESKİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik KESKİN, Veteriner Fakültesi ve Ziraat Fakültesi bulunan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları, başta bölgemiz olmak üzere ülkemizin süt üretimine katkısından dolayı takip ve takdir ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke tarımına ve hayvancılığına bilimsel katkı sunan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin gerçekleştirdiği hizmetlerin tüm üretici ve yetiştiricilerin faydasına dokunmasını umduğunu söyledi.