Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
24-04-2017

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Fest işbirliğinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları” tüm heyecanı ile başladı.

Sporun yanı sıra, dans gösterileri, söyleşiler, yarışmalar, ses ve ışık gösterilerini öğrencilerle buluşturan festivale öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

Koç Spor Fest kapsamında 23-27 Nisan’da Üniversitemiz Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol Süper Lige Yükselme Müsabakaları da başladı. Voleybol Süper Lige Yükselme Müsabakalarında 15 farklı üniversitenin voleybol takımları birbiriyle mücadele etmeye devam ediyor.

Maç aralarında öğrencileri Spor Salonu’nda sunucu yarışmaları, perküsyon ekibi showları ve ses ışık gösterileri yanı sıra sosyal medya ile entegre bir çok eğlenceli etkinlik de organize ediliyor.

Spor Kompleksi önünde birbirinden eğlenceli oyunlar ve gündüz aktiviteleri ile öğrenciler sürpriz hediyeler kazanarak, keyifli dakikalar geçiriyor. Aynı zamanda Koç Spor Fest Durağına giden öğrenciler,  kampüs içinde bisiklete binme, jenga oynama, basket atma oyunlarına dahil olarak üniversitesini en yüksek skora ulaştırabilme imkanına kavuşuyor.