Türkiye Buz Pateni Federasyonundan Ziyaret
05-04-2021

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan ÖZDEMİR, Federasyonun İstanbul İl Temsilcisi Osman Şener SAĞLAM ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Federasyon Başkanı Gökhan ÖZDEMİR ve Osman Şener SAĞLAM, buz pateni sporuna farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, bu spora Tekirdağ’dan da sporcu yetişmesini arzu ettiklerini belirttiler. Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN ise NKÜ ailesinin bir parçası olduğu için memnuniyetini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, sporun beden kadar zihni de diri tuttuğunu belirtti ve buz pateni sporunun şehrimize yeni bir soluk getireceğini umut ettiğini söyledi.

Ziyaretçiler günün anısına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulundular.