Türk Halk Müziği Konseri
15-01-2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere ilgi büyük oldu.

Üniversitemiz Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen konsere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademik ve idari personel, öğrenciler ile Tekirdağ halkı katıldı.

Fatih Yener’in şefliğini yaptığı konserde Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini Şeyda Karadeniz ve Ozan Gökçe seslendirdi.

Katılımcıların da alkışlarıyla eşlik ettiği  konserde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Topluluğu’nun repertuarında, ‘’ Beyaz Giyme Toz Olur’’, Ordu’nun Dereleri’’, Telgrafın Tellerine’’ ve Ankara’nın Bağları’’ gibi toplam 23 eser yer aldı.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Müdürlüğü adına Aynur Aker’e çiçek, Fatih Yener’e ise teşekkür belgesi takdim etti.